Proiecte Rezidentiale

Panoramic Residence

Tipuri de apartamente

Tipuri

Modele salvate

Descriere si modalitate de plata

Panoramic Residence Valea Adanca este un ansamblu unic si elegant, situat in zona Expomobila CUG - intrare Valea Adinca, foarte aproape de soseaua Nicolina (la doar 700 de metri de Mega Image). Accesul se face extrem de facil, din strada principala. Acesta este cel mai nou complex imobiliar al unui dezvoltator care a finalizat si predat noilor proprietari sute de apartamente si case in Bucium, Galata, Nicolina, Tatarasi si CUG.

In complexul Panoramic Residence primele 7 blocuri sunt deja finalizate si locuite, iar alte 12 blocuri sunt in constructie, fiind disponibile apartamente cu 1, 2 si 3 camere. Toate apartamentele sunt decomandate, oferind noilor proprietari suprafete generoase si finisaje de cea mai buna calitate. Imobilele sunt construite pe cadre si grinzi din beton, cu ziduri exterioare si interioare din caramida, la care se adauga izolatia exterioara de 10 mm.

 

Apartamentele se predau complet finisate, cu:

- centrala termica individuala;

- usa metalica la intrare si usi MDF la interior;

- bai complet finisate si utilate cu obiecte sanitare;

- tamplarie PVC cu 7 camere si geam tripan;

- gresie, faianta, parchet;

- apometre, contoare de gaz si energie electrica individuale pe casa scarii.

 

Locurile de parcare pot fi achizitionate optional, pretul fiind de 4000 euro pentru cele supraterane si 7000 euro pentru cele subterane.


Modalitate de plata

-plata cash la antecontract (cu discount)

-plata prin credit ipotecar sau Noua Casa cu avans 5%

-plata in rate la dezvoltator cu avans si diferenta in 5 ani (pentru modelele cu 2 camere)

Se accepta rate la dezvoltator

Locație Proiect

Ultimele noutati din proiectul Panoramic Residence

Panoramic Residence
Complexul Panoramic Residence Valea Adanca se apropie de finalizare. Ultimele doua blocuri din ansamblu au fost deja ridicate si se lucreaza la partea de compartimentare interioara si instalatii. Suna acum si profita de cele mai mici preturi din Iasi - apartamente cu 1 camera, cu bucatarie inchisa, de la 47.940 euro.

24 Apr la 14:45

Panoramic Residence
Vrei sa te muti astazi in noul tau apartament finalizat sau vrei sa accesezi imediat un credit bancar? Vino la Panoramic Residence Valea Adanca, unde te asteptam cu 3 apartamente complet finalizate si intabulate: apartament 2 camere la etajul 2/3 sau 3/3, la 65.000 euro si apartament cu 1 camera la etajul 2/3, la 47.500 euro. Stim ca avem cele mai bune preturi din Iasi, asa ca nu ezita. Suna-ne si vino sa le vezi - 0726.049.451

4 Aug la 18:18

Panoramic Residence
.In fiecare saptamana venim cu vesti bune de la Panoramic Residence Valea Adanca. Acum iti propunem un apartament cu 2 camere, decomandat, complet finalizat si intabulat, situat la parter inalt, la doar 59.000 euro. Un pret mai mic nu vei gasi la niciun alt bloc nou din Iasi. Suna acum si vino sa-l vezi - 0726.049.451

29 May 2023 la 17:07

Panoramic Residence
Vrei sa te muti cat mai repede in noul tau apartament, dar in acelasi timp ai un buget limitat? La Panoramic Residence Valea Adanca gasesti solutia. Avem apartamente cu 1 camera, spatioase, de aprox. 38 mp, cu preturi pornind de la 45.180 euro si apartamente cu 2 camere decomandate, de 50 mp, cu preturi incepand de la 60.000 euro. Acceptam plata prin orice tip de credit bancar, dar si plata in rate direct la dezvoltator, pe maxim 5 ani. Ai nevoie doar de avans. Nu solicitam contract de munca sau alte documente. Suna-ne si vino sa le vezi - 0726.049.451

18 May 2023 la 14:45

Panoramic Residence
Probabil ai cautat ceva timp un apartament cu 2 camere, in care sa te poti muta imediat, fara sa mai astepti cateva luni pana se finalizeaza constructia unui bloc. La Panoramic Residence Valea Adanca te surprindem placut. Suna-ne acum si vino sa iti prezentam un apartament cu 2 camere, decomandat, complet finalizat si - foarte important - intabulat. Asta inseamna ca poti accesa un credit bancar imediat, toate actele sunt pregatite. 0726.049.451 - te asteptam in vizita. Iar daca nu iti plac finisajele ap. finalizat, iti vei putea personaliza unul dintre celelalte apartamente.

25 Apr 2023 la 17:06

Contacteaza-ne

Afla mai multe detalii sau programeaza o vizionare

Panoramic Residence

Iasi / Iasi / Valea Adanca

Proiect rezidential cu 19 blocuri, situat la doar 700 metri de soseaua Nicolina, aproape de Mega Image Cug. Se accepta plata in rate la dezvoltator.

Programeaza o vizionare