Proiecte Rezidentiale

Despre noi

Suntem o echipă de oameni creativi, care, la fel ca tine, am simțit cel puțin o dată entuziasmul unui nou început. Simpla idee că într-o zi am putea avea propria casă, propriul apartament sau propriul spațiu comercial ne făcea să privim cu multă încredere spre viitor.

 

Ne-am lovit, în schimb, de realitate. În căutarea pe internet a acestor lucruri, tot ceea ce găseam erau anunțuri dublate sau expirate, nu vedeam disponibilitatea reală a imobilelor și nu știam stadiul real al lucrărilor, respectiv al evoluției vânzărilor.

 

Am descoperit, astfel, o serie de probleme pentru care puteam construi singuri o soluție: platforma Proiecte Rezidențiale, ce a apărut din dorința de a oferi tuturor persoanelor din România, interesate de a-și găsi soluția potrivită pentru noi capitole, o platformă în care pot vedea în timp real disponibilitatea caselor, apartamentelor și spațiilor comerciale ale dezvoltatorilor din orașul lor.

 

Platforma Proiecte Rezidențiale este destinată în mod exclusiv achizițiilor de imobile și nu afișează imobile date spre închiriere.

 

Câteva dintre caracteristicile unice ale platformei se numără secțiunile de Newsfeed (Noutăți) și Stories, în care poți vedea stadiul real al construcțiilor, postate de către dezvoltatorii imobiliari. În plus, platforma are funcția de GPS, adică poți vizita singur imobilul/complexul imobiliar sau stadiul lucrărilor, economisind astfel timp prețios.

 

Prin intermediul platformei, ai posibilitatea de a explora printre zecile de variante postate de către dezvoltatorii din orașul tău, iar folosind filtrele puse la dispoziție, poți găsi simplu și ușor soluția pliată pe nevoile tale, în termeni de oraș, zonă, preț, suprafață, numărul camerelor etc.

 

După cum vezi, platfoma Proiecte Rezidențiale se poate clasa ca soluția unică pentru persoanele interesate de cumpărarea unui imobil, ce rezolvă problema timpului, a disponibilității reale a apartamentelor și a relevanței.

 

Pentru noi, cel mai mult contează ca această platformă să te ajute și să găsești soluția perfectă pentru noile tale planuri, indiferent de orașul în care te afli. Așadar, cu fiecare casă, apartament sau spațiu comercial găsit pe platforma noastră, suntem fericiți că am contribuit la împlinirea unui vis, care poate cândva era doar o simplă idee.

 

Echipa Proiecte Rezidențiale