Proiecte Rezidentiale

Grand Beetle Residence

Descriere si modalitate de plata

Grand Beetle Residence  a trecut testul si celor mai exigenti vizitatori ai nostri!

 

Situat in apropierea hipermarket-ului Kaufland, nu departe de supermarketuri-le Profi, Mega Image si Lidl, ansamblu de locuinte ofera posibilitatea locatarilor sai, nu doar de a face cumparaturi 🍩, ci si a se relaxa la restaurantele si cafenelele☕ din apropiere, de a vizita corturile de tenis din preajma si saloanele de infrumusetare.

Pentru educatia copiilor 👩‍👩‍👦, in aceasta zona gasim: Gradinita „Casuta Zanelor”, Gradinita cu program prelungit Nr. 14, Gradinita Vesela, Gradinita cu program normal Nr. 15, Scoala Gimnaziala „Elena Cuza” si Scoala Particulara „Paradis”. 

 

Cu o arhitectura ce va ramane mereu relevanta, folosind materiale **premium, cele 4 blocuri ce compun proiectul, ofera grandoare si finete. Fiecare cladire este construita  cu un regim egal de inaltime, Subsol + Parter + 10 Etaje locative. Atentie la detalii, imobilele complexului locativ sunt realizate in conformitate cu toate standardele europene si blocurile rezidentiale,  fiind construite fiabil, cu structura pe cadre din beton armat si cu pereti Lamelari, unde pentru realizarea zidariei peretilor exteriori si a tuturor peretilor interiori si a compartimentarilor din apartamente este folosită cărămida energo eficientă Porotherm. Pentru a pune accentul principal al vietii fericite, culoarea folosita este verde,  simbolul -Sperantei si a Unei Noi Vieti Fericte-!

 

Apartamentele cu 1,2 si 3 camere din complex sunt concepute special pentru persoanele care pun accentul pe spatiile generoase si care tin cont de calitatea finisajelor!! Fie ca alegi 1, 2 sau 3 camere, ferestrele ample si balcoanele spectaculoare te vor impresiona!!

 

Complexul ne mai suprinde si cu City-View-Duplexuri!! Localizate pe doua nivele, la etajele superioare, ce beneficiaza de scara interioara si terasa ( cu o priveliste suprinzatoare) e solutia ideala pentru cei care isi doresc mai mult spatiu sau sa se afle "printre nori"!!

 

Sa nu uitam a va spune ca toate apartamentele au sistem SMART HOME, sistemul de incalzire este proiectat prin pardoseala (centrala termica proprie prin condensare) si se prezinta cumparatorilor finisate!

 

Grand Beetle ne mai poate suprinde cu ceva? DA!! Spatii de birouri!!! Individuale sau open space, dotate cu corpuri de iluminat led, instalatie de incalzire, aer conditionat, grupuri sanitare proprii  precum si alte dotari in functie de nevoile tale: √ bifat!! 🥇

Nu mai este nimic de spus....daca vrei, suna si stabileste o vizionare!! 📞

 

 

 


Modalitate de plata

-cash💵

-credit ipotecar cu avans de 15%

 

Locație Proiect

Ultimele noutati din proiectul Grand Beetle Residence

Grand Beetle Residence

🔝 Ultimele 2 apartamente de 3 camere 80 mp + 2 bai ‼ INTABULATE ‼ cu mutare imediata, la doar pretul de 110.000 euro ✅ ! Grabeste-te, nu rata ocazia! 🤩

27 Jun la 12:08

Vandut Ap 4, Parter, Bloc C4,

27 Jun la 12:02

Model vandut

27 Jun la 12:02

Vandut Ap 3, Parter, Bloc C4,

27 Jun la 12:02

Vandut Ap 1, Parter, Bloc C4,

27 Jun la 12:02

Contacteaza-ne

Grand Beetle Residence

Iasi / Iasi / Pacurari

Soseaua Pacurari nr.120

Ti-ai dori sa cuprinzi cu privirea un rasarit de soare spectaculos sau treptele apusului?

Vino sa vezi cu ochii tai! Spatii vitrate generoase, finisaje de calitate, city-view duplexuri!

 

Programeaza o vizionare