Proiecte Rezidentiale

Contemporan Residence

Tipuri de apartamente

Tipuri

Modele salvate

Descriere si modalitate de plata

Contemporan Residence  este noul proiect imobiliar ce se dezvolta in zona Pacurari-Kaufland. Ansamblul va cuprinde un numar de 29 blocuri cu diferite regimuri de inaltime, totalizand 1300 de apartamente, edificate pe un teren de aproximativ 61.000mp, locuri de parcare subterane si supraterane, spatii verzi, alei pietonale, locuri de joaca. 

Constructia blocurilor este realizata pe cadre din beton armat, cu ziduri interioare si exterioare din caramida. In cadrul ansamblului toate apartamentele vor fi izolate fonic prin utilizarea unor materiale fonoabsorbante moderne, ce se vor monta pe peretii despartitori si pe plansee. Partile comune ale imobilelor vor fi finisate și amenajate cu materiale moderne și vor fi deservite de lifturi moderne.

In centrul ansamblului, se va ridica o cladire cu destinatie multifunctionala comerciala, cu rolul de a deservi comunitatea si de satisfacere a nevoilor pentru un confort sporit: magazin alimentar, gradinita afterschool, loc de joaca, farmacie, sala fitness, salon infrumusetare, birouri etc.

 

Modalitati de plata:

-cash;

-credit ipotecar / Noua Casa;

Avans minim 15%

Loc de parcare: - suprateran 4800 euro

                         - subteran 7800 euro


Modalitate de plata

*Cash

*Credit Noua Casa

*Credit ipotecar

Avans minim 15%

C9- doar plata cash min 70% avans

Locație Proiect

Ultimele noutati din proiectul Contemporan Residence

Contemporan Residence
Veștile bune circulă repede! Fix lângă noul complex rezidenţial Contemporan Residence din Păcurari, se construieşte şcoala Paradis, renumită în Iaşi atât pentru performanţele copiilor, cât şi pentru mediul extraordinar în care aceştia se dezvoltă şi cresc. Alege un apartament nou şi confortabil în complexul Contemporan Residence Păcurari şi bucură-te de avantajele celei mai bune poziţionări! Salvezi timp zi de zi şi câştigi educaţie valoroasă pentru copilul tău! Programeaza o vizionare si vino sa vezi viitoarea ta locuinta!

31 Jan 2023 la 14:08

Contemporan Residence
🏗👷‍♂️🧱 Vino sa vizitezi santierul si sa iti alegi viitoarea locuinta 🏢🗝

24 Aug 2022 la 17:25

Contemporan Residence
🏢CONTEMPORAN RESIDENCE-cartier de 28 blocuri situat in zona Pacurari-300m de Kaufland(acces pe drum privat in spate la Kaufland) , la 5 minute de mijloace de transport. 👷‍♂️Apartamente Antifonate-pereti despartitori cu caramida CEMACOM cu vata bazaltica 👌Incalzire pardoseala TECE Accesul se face ușor, Contemporan Residence având la dispoziție două căi de acces – un drum privat din imediata apropiere a magazinului Kaufland, iar cea de a doua din șoseaua Rediu.

25 Aug 2021 la 13:04

Contemporan Residence
🏗👷‍♂️ Stadiu santier 08.06.2021 C1- Finalizare fatada 🧗‍♂️ C8- Montare profil tamplarie exterioara C7- Compartimentari etajul 4 C6- Lucrari structura 👷‍♂️🏗

8 Jun 2021 la 17:37

Contacteaza-ne

Afla mai multe detalii sau programeaza o vizionare

Contemporan Residence

Iasi / Iasi / Pacurari

Complexul se dezvolta in spatele magazinului Kaufland din Pacurari, la aproximativ 300m, cu acces privat pe un drum propriu. In centrul ansamblului, se va ridica o cladire cu destinatie comerciala.

Programeaza o vizionare