Proiecte Rezidentiale

Poitiers Towers

Descriere si modalitate de plata

Poitiers Towers este ansamblul rezidential care va schimba complet imaginea cartierului Frumoasa - Poitiers. Dezvoltat de un constructor cu peste 1500 de apartamente vandute deja, noul complex va avea 8 blocuri cu 15 etaje, parcare supraterana (capacitate 1300 locuri), restaurant panoramic, sala de fitness si spa, clinica medicala, locuri de joaca, trei terenuri de tenis si un teren de fotbal deasupra cladirilor si multe spatii comerciale. 

 

Blocurile sunt construite respectand cele mai stricte standarde si normative. Sunt ridicate pe fundatie radier general grosime 90 cm, cu piloti forati la o adancime de 21 m si structura de rezistenta din diafragme (beton monolit cu grosimea de 25 cm), ceea ce face sa dispara grinzile clasice inestetice. La demisol vor fi amenajate boxe. Fiecare bloc dispune de doua lifturi Kleeman - capacitate 13 persoane.

 

Pentru siguranta, imobilele au 2 cai de acces, 2 scari interioare, instalatii de detectie si avertizare foc si fum, instalatii de desfumare, hidranti, sprinklere, usi rezistente la foc si paratrasnete.

Fiecare apartament din complex se va preda cu sistem smart home (control din aplicația telefonului), control acces intrare complex, videointerfon, incalzire in pardoseala, aer condiționat în dotarea standard a apartamentului, tamplarie premium cu sticla tripan, baie complet mobilata si utilata si modele de gresie, faianta si parchet din import.


Modalitate de plata

-1450 euro/mp la plata cash la semnarea antecontractului

-1550 euro/mp la plata a 50% la semnarea antecontractului si 50% la final

-1650 euro/mp la plata prin credit, cu avans minim 20% (pentru ap. cu 2 camere)

Locație Proiect

Ultimele noutati din proiectul Poitiers Towers

Poitiers Towers

Daca vrei sa te muti in noul tau apartament cu 2 camere in mai putin de 2 luni, vino la Poitiers Towers! Situat intr-o zona foarte usor accesibila, cu mijloace de transport in imediata apropiere, complexul dispune de facilitati care fac diferenta fata de alte proiecte rezidentiale: constructie tip diafragma din beton (fara grinzi si stalpi), finisaje premium si sistem SMART HOME (senzori de acces, senzor antiefractie, senzori de inundatie, senzori incendiu, AC si incalzire cu aplicatie pentru comanda de la distanta). Suna acum si hai sa programam o vizionare - 0726.049.451

16 Feb 2023 la 11:58

Vandut Ap -, Etaj 9, Bloc C7,

16 Feb 2023 la 11:42

Vandut Ap -, Etaj 9, Bloc C7,

16 Feb 2023 la 11:42

Vandut Ap -, Etaj 8, Bloc C7,

16 Feb 2023 la 11:42

Model vandut

16 Feb 2023 la 11:42

Contacteaza-ne

Poitiers Towers

Iasi / Iasi / Frumoasa

Apartamente premium, situate intr-o zona foarte usor accesibila, de la un dezvoltator cu experienta

Programeaza o vizionare