Himson

Modele salvate

Descriere si modalitate de plata

Himson Iasi este un ansamblu rezidential unic, modern si minimalist cu dotari si finisaje de exceptie, pentru ca tu sa te bucuri de un confort absolut. Apartamentele noi din cadrul Himson sunt inteligent proiectate, creand suprafete ideale pentru toate activitatile familiei tale. Am optat pentru o fatada ventilata din bond si balcoane cu sticla securizata, integrate intr-o armonie perfecta. Tamplaria exterioara in culoare gri antracit este din profil PVC – clasa energetica A, 7 camere, sticla tripan low E4 season, securizata si tratata UV, pentru protectia intregii familii.

La Himson am dezvoltat un stil arhitectural modernist, în care am integrat tehnologia cu nobletea materialelor de calitate. Construit pe o singura fundatie in forma de H, cu un regim de inaltime 2S + P + 8E, Himson este cel mai mare proiect imobiliar unitar din Moldova, cu o amprenta la sol de 2.200mp si cu o suprafata totala construita de peste 32.500mp.

DOTARI PREMIUM SI APLICATII SMART

Aspectul modern este potentat de calitatea materialelor si de modul de utilizare a acestora, totul pentru a asigura unicitatea designului interior si de a da personalitate spatiului. Arhitecti si designeri de top au creat un cumul de solutii premium care să te reprezinte pe deplin. Pentru apartamentul tau poti opta pentru dotari SMART, un sistem inteligent de alertare a proprietaruluiin caz de incendiu, inundtie sau furt.

CONCIERGE 24/7

Suntem primul ansamblu rezidetial din Iasi unde am adoptat ideea de concierge. La HIMSON oferim servicii personalizate in functie de nevoile si dorintele proprietarilor, oferind servicii si suport la orice ora din zi si din noapte. Fie ca ai nevoie de o interventie rapida la instalatia termica sau electrica, de mentenanta sau rezolvarea garantiilor, de preluare sau trimitere colete si corespondenta prin curier. Totul pentru confortul si linistea ta!

APARTAMENTE PE MARIMEA NEVOILOR TALE

Am creat 8 tipuri de apartamente cu suprafete intre 32 si 92 mp. Pentru sistemul constructiv, am ales solutia cadrelor de beton armat si BCA de la producători de top, atat datorita durabilitatii si a rezistentei in timp a acestora, cat si pentru eficientizarea cheltuielilor de intretinere.

SPATII COMERCIALE

La HIMSON acum ai totul la îndemana! Intreg parterul va fi destinat spatiilor comerciale, cu suprafete generoase si zone bine luminate si vitrate, potrivite pentru supermarket, after school si gradinita, cabinete medicale, salon de infrumusetare, curatatorie textila, sala de fitness sau orice alt tip de activitate. Am rezervat pentru supermarket o suprafata de peste 500 mp iar pentru celelalte tipuri de business peste 1.000 mp.

In complex se mai pot achizitiona si locuri de parcare, disponibile in ambele etaje din subteran cu pretul de 7.500 euro pentru plata integrala sau 8.000 euro pentru plata in 2 transe, 1/2 la antecontract si diferenta la predare .

Modalitati de plata:

-cash;💸

-credit ipotecar sau "Noua Casa" ( avans minim 25%)🏧

Preturi incepand de la 49.524 euro


Modalitate de plata

-cash;💸

-credit ipotecar sau "Noua Casa" ( avans minim 25%)🏧

Harta Proiect

Ultimele noutati din proiectul Himson

Apartament 2 camere tip E2

  • Suprafata totala: 57m²
  • Balcon: 4m²
Vandut Etaj 7, C1, ap 16

26 Jul la 17:10

Apartament 2 camere tip E2

  • Suprafata totala: 57m²
  • Balcon: 4m²
Vandut Etaj 6, C1, ap 16

26 Jul la 17:10

Apartament 3 camere tip H

  • Suprafata totala: 83m²
  • Balcon: 16m²
Vandut Etaj 1, C1, ap 12

26 Jul la 17:09

Apartament 1 camera tip A

  • Suprafata totala: 47m²
  • Balcon: 7m²
Disponibil Etaj 2, C1, ap 8

26 Jul la 17:08

Himson

Dacă ești o persoană modernă și perfecționistă, atunci HIMSON este răspunsul tuturor nevoilor tale! Bucură-te de intimitate, într-un complex cu o arhitectură modernă, ce dispune de locuințe practice, luminoase și compartimentate perfect!! 🎈

2 Jun la 17:36

Contacteaza-ne

Himson

Iasi / Iasi / Metalurgie

Unic, asa cum esti TU!! #Himosn este un proiect unic!! Cu un design arhitectural modern, dotari premium si aplicatii smart!! Aici ai totul la indemana!!👌

Programeaza o vizionare