Proiecte Rezidentiale

Copou Garden Residence

Tipuri de apartamente

Tipuri

Modele salvate

Descriere si modalitate de plata

Copou Garden Residence este un complex rezidential format din 7 blocuri cu regim de inaltime 2S+D+P+10, ce cuprind spatii de locuire colectiva, spatii pentru dotari si servicii, spatii de parcare a autovehiculelor, adaposturi de aparare civila, precum si un spatiu central de tip parc pentru petrecerea timpului in aer liber cum ar fi: spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, alei pietonale.

Constructia blocului este realizata pe cadre din beton armat, cu pereti interiori si exteriori din caramida celulara, izolatie cu termosistem de 100mm, respectand cele mai inalte standarde calitative. Fiecare scara este  prevazuta cu 2 lifturi rapide si silentioase Kleemann. Cele 1120 de apartamente vor fi deservite de 1250 locuri de parcare subterane

Dorim sa cream un loc de joaca sigur si supravegheat, unde parintii sa isi poata lasa copiii fara nici o grija, sa se bucure de spatii verzi si jocuri interactive (trambuline, castele gonflabile, tobogane, etc.). Zonele verzi mentionate sunt amenajate cu gazon, plante si vegetatie, gandite pentru siguranta si confortul copiilor.

Fie că esti la inceput de drum sau familia ta se extinde, din multitudinea de oferte imobiliare din Copou, Iasi, ansamblul rezidential Copou Garden Residence iti ofera beneficii unice pentru o buna investitie pe termen lung.


Modalitate de plata

Avans minim 35%

Bloc C7-C6

  • CASH INTEGRAL

-1800 EURO MP/UTIL

-800 EURO MP/BALCON

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bloc-C2

  • CASH INTEGRAL

-1650 EURO MP/UTIL/1800 LA FINALIZARE

 BLOC C1-C3-C4-C5

  • CASH INTEGRAL

-1550 EURO MP/UTIL

  • CASH FINALIZARE 

-1800 EURO/MP

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bloc C1 C2 C3 C4 C5 - Apartamente 1 camera

75.115 EURO ( Doar cash integral )

Loc de parcare subteran: 15.500 SAU 17.000 LA FINALIZARE

 

Locație Proiect

Ultimele noutati din proiectul Copou Garden Residence

Copou Garden Residence
Ne bucuram sa prezentam ultimele noutati despre stadiul santierului din luna aprilie! Lucrarile continua sa progreseze in ritm alert si suntem pe drumul cel bun pentru finalizarea proiectului!

16 Apr la 15:04

Copou Garden Residence
Stadiu santier 07.05.2023 ! 👑 Nu se sta pe loc!

10 May 2023 la 17:20

Copou Garden Residence
🏢🏗🧱 Stadiu șantier 24.02.2023 🌞👷‍♂️

24 Feb 2023 la 17:32

Copou Garden Residence
Visezi la un viitor mai bun?👨‍👩‍👧‍👦 Noi l-am construit pentru tine! 😊 Alege apartamentul care ți se potrivește și fă parte dintr-o comunitate 🏢 cu viziune de viitor, care cunoaște cu adevărat valoarea unui spațiu rezidențial precum Copou Garden.

1 Feb 2023 la 16:21

Copou Garden Residence
🏗Stadiu lucrări🏢 🔨👷‍♂️🧱 Ianuarie 2023🔨👷‍♂️🧱

25 Jan 2023 la 17:35

Contacteaza-ne

Afla mai multe detalii sau programeaza o vizionare

Copou Garden Residence

Iasi / Iasi / Copou

In centrul complexului, se va regasi un spatiu amenajat de tip parc, pentru petrecerea timpului in aer liber cum ar fi: spatii verzi, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, alei pietonale.

Programeaza o vizionare