Proiecte Rezidentiale

Braus Residence

Tipuri de apartamente

Tipuri

Modele salvate

Descriere si modalitate de plata

BRAUS RESIDENCE, cel mai nou proiect rezidential din IASI, situat in zona Pacurari -P. Poni, foarte aproape de Universitatea A.I. Cuza, la o statie de Gara Mare, 2 statii de Spitalul Spiridon si Universitatea de Medicina si Farmacie! DESCOPERA LUXUL LA PROIECTUL NOSTRU! 

 

Despre noi:  Peste 10 ani, Braus Imobiliare a avansat cu perseverență spre o companie de construcții cu proiecte de amploare, care a materializat visul a peste 1000 de familii! Scopul nostru principal este de a crea cele mai bune condiții de viață. Imbinăm cu succes experiența vastă în domeniul construcției și principiile care stau la baza funcționării companiei: profesionalism, calitate, siguranță și confort!

 

 

  • Variație de Apartamente

Braus Residence oferă o varietate de apartamente, adaptate la nevoile și preferințele fiecărui client, apartamente cu 1-2-3 camere, de la 37 mp - la 176 mp! Blocul dispune de 2 tronsoane, de 9 nivele! 

Locuri de parcare supraterane si subterane: 10.000+TVA

 

  • Design si Arhitectura

Cu o atenție deosebită la detalii și un design arhitectural de excepție, BRAUS Residence impresionează prin eleganța și linii moderne. Fiecare unitate locativă este concepută pentru a oferi un echilibru perfect între estetică și funcționalitate, cu spații luminoase și aerisite ce încurajează trăirea unei vieți de calitate superioară.

 

 

Caracteristici:

-incalzire in pardoseala cu centrala proprie pe gaz

- izolatie de 15 cu vata bazaltica

- zidarie de 25 cm

- tamplarie cu 3 randuri de sticla premium

-panouri fotovoltaice pentru iluminatul de pe casa scarii

-spatii vitrate generoase

-finisaje premium

- compartimentare clasica, bucatarii inchise 

-stații de încărcare pentru mașinile electrice

-rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități

-2 lifturi pentru fiecare tronson

 

 

Oportunitate de Investiție

Investiția într-o unitate locativă în cadrul BRAUS Residence nu reprezintă doar achiziționarea unei proprietăți, ci și investirea într-un mod de viață superioară și într-un viitor promițător. Cu o creștere constantă a valorii imobiliare în zonă și posibilități variate de închiriere sau revânzare, BRAUS Residence este nu doar un cămin, ci și o investiție inteligentă pentru viitor! 

 

 

  • Contact și Informații

Pentru mai multe detalii, inclusiv disponibilitatea și prețurile apartamentelor, nu ezitați să ne contactați la numarul 0734 204 226. Echipa noastră dedicată este pregătită să vă ofere informațiile necesare și să vă ajute să găsiți apartamentul perfect pentru nevoile și stilul dumneavoastră de viață.

 


Modalitate de plata

 

 

Locație Proiect

Ultimele noutati din proiectul Braus Residence

Braus Residence
Cu pasi repezi ne indreptam spre caminul tau mult visat! Construim la cele mai inalte standarde! STADIU SANTIER: 13.05.2024! 😂 

13 May la 10:15

Braus Residence
Asta da inceput de saptamana! Cu o rezervare la un apartament deja facuta, abordam zilele ce urmeaza cu entuziasm si anticipatie! Hai la o vizionare, sa descoperi proiectul nostru! 

29 Apr la 16:06

Braus Residence
BIROUL DE VANZARI al celui mai nou si ambitios proiect din Iasi - BRAUS RESIDENCE! Proiectul ofera o varietate de apartamente, adaptate la nevoile si preferintele fiecarui client! Va asteptam cu drag la adresa: Soseaua Moara de Foc nr.43A 📍 ⏰Luni-Vineri: 09:00-18:00 ⏰Sambata: 09:00-14:00

13 Apr la 09:36

Contacteaza-ne

Afla mai multe detalii sau programeaza o vizionare

Braus Residence

Iasi / Iasi / Gara

Soseaua Moara de Foc nr.43A

Descopera confortul si eleganta la BRAUS RESIDENCE-noul standard al vietii urbane. Cu finisaje premium si o locatie centrala, traieste luxul la usa ta! 

Noutati proiect
Programeaza o vizionare